dijous, 28 de juliol del 2011

EXPOSICIÓ DE FOTOS " GENT DEL POBLE"















El 30 de juliol a la Sala d'exposicions del Casal de Cultura,varem inaugurar l'exposició de fotos que per títol és va dir "GENT DEL POBLE",va ser una exposició preciosa,tant per la gent del poble que sortia,com per tothom que duran 22 dies és podíem veure,en molt de temps no s'ha avien vist unes fotos tant precioses,com en aquesta exposició.
Tot això ha sigut possible gràcies al Sr Jordi Suñol fill del Sr Dr.Jeroni Suñol i Tintoré,que ens la preparat passant-hi moltes hores repassant i arreglant tot el material del seu pare i ha fet una tria del que li ha semblat que podria agradar més a la gent de Ribes.
El Sr Dr.Jeroni Suñol i Tintoré Circa 1960,aquest Sr durant la dècada de principis del seixanta es passejava per Ribes a l'estiu per les vacances,sempre amb la seva maquina de fer fotos,hi ho retratava tot el que per ell era una cosa curiosa,hi han sigut unes magnifiques fotos.
A la inauguració varem compta amb el Sr Marc Part,batlle del nostre poble,varis regidors i molta gent,així com familiars que sortien a les fotos.
L'associació de dones a estat molt satisfeta per aquesta exposició que tant a agradat a tothom,i no descarta repetir d'aquí un parell d'anys amb moltes altres fotos,ja que encara queda molt material per seleccionar i preparar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada